Ingredienser
Gjærskrog
Sink
Magnesiumsulfat
Di-ammoniumfosfat
Vitamin C
Vitamin B1
Kalsiumpantotenat
Folsyre
Niacin
39,00 kr
Hvis ikke på lager, se skaffetid.
Harris Pure Brew er nå tilgjengelig som en enkeltdosepose for å behandle opp ett 20-25 liters brygg.
Pure Brew arbeider for å eliminere kloramin og klor fra bryggevannet ditt, som ellers kunne reagere med gjæren under gjæring for å produsere uønskede fenolsmaker, også kjent som «hjemmebryggesmaken».
Dette produktet mater gjæren for å støtte en sunn, sterk gjæring under begrensede oksygenforhold. gir en ren, ren sluttsmak. Dette er det første og eneste produktet på markedet som fjerner den hjemmebryggede smaken i øl. vin og cider. For at denne dosen skal fungere, må du bare røre den inn i brygget ditt og deretter ha i gjæren og røre igjen. Dette produktet vil forbedre hjemmelaget øl, cider og vin.
Kun 3 igjen på lagerFlere kan skaffes
Skaffetid: 14 Dager
Ingredienser
Gjærskrog
Sink
Magnesiumsulfat
Di-ammoniumfosfat
Vitamin C
Vitamin B1
Kalsiumpantotenat
Folsyre
Niacin
Produktserie | Harrys |
---|
Nødvendige cookies bidra til å gjøre en nettside brukbart ved at grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til sikre områder av nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Preferanse-cookies gjør et nettsted i stand til å huske informasjon som endrer måten nettsiden oppfører seg eller ser ut, som ditt foretrukne språk eller den regionen du befinner deg i.
Statistikk-cookies hjelper eiere til å forstå hvordan besøkende kommuniserer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.
Markedsførings-cookies brukes til å spore besøkende på nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifull for utgivere og tredjeparts annonsører.